Harjoituskoepaketti

129,00

Valmistaudu kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan pääsykokeisiin harjoituskoepaketin avulla.

Paketti sisältää:

  • 10 kpl harjoituspääsykokeita
  • 4 kpl edellisvuosien pääsykokeita
  • Vinkit pääsykokeisiin

Saat käyttöösi tenttimuodossa yhteensä 420 monivalintatehtävää ratkaisuineen.

Osasto:

Kauppatieteet on vuosi toisensa jälkeen yksi suosituimpia hakukohteita Suomessa. Valintakokeet pohjautuvat lukion oppimissuunnitelman mukaisiin kursseihein HI1, YH2 ja MAA10/MAB5. Olemme luoneet Moodle oppimisympäristöön harjoituskoepaketin, jonka avulla testaat osaamistasi ja saat rutiinia monivalintakysymyksiin vastaamisesta.

Paketti sisältää:

  • 10 kpl harjoituskokeita: Harjoituspääsykokeissa on 20-40 monivalintatehtävää, joita et ole aikaisemmin nähnyt. Harjoituspääsykoe jäljittelee virallista kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan valintakoetta. Harjoituskokeissa suoritusaikaa on 2-4h riippuen tehtävien määrästä. Heti kokeen palautettuasi näet pisteesi, oikeat vastaukset sekä tehtävien ratkaisut. Harjoituskokeissa tehtäviä on yhteensä 290, eli tehtävää riittää n. 29 tunniksi.
  • 4 kpl edellisvuosien pääsykokeita: Pääset tekemään myös vuosien 2018-2020 viralliset pääsykokeet alustallamme. Kokeen tehtyäsi näet pisteesi, oikeat vastaukset ja ratkaisut tehtäviin. Pääset myös vertaamaan pisteitäsi kyseisten vuosien valintapisterajoihin, että tiedät missä mennään. Edellisvuosien pääsykokeissa tehtäviä on yhteensä 130, eli tehtävää riittää n. 13 tunniksi.
  • Vinkit pääsykokeisiin: Kurssi sisältää myös vinkkejä pääsykokeisiin ja valmistautumiseen.

Ostettuasi harjoituskoepaketin saat sähköpostiisi tunnukset sekä kirjautumisohjeet Moodle -alustalle. Tehtäväpaketti on käytössäsi alkaen 1.10.2020 aina vuoden 2021 valintakokeisiin saakka. Kokeita voit uusia rajoituksetta koko voimassa olo ajan.

Mikäli haluat näiden lisäksi yli 600 aihealueittain jaoteltua tehtävää sekä vinkit opiskeluun, suosittelemme, että tutustut All in -pääsykoepakettiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Harjoituskoepaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *