All in -pääsykoepaketti

189,00

Valmistaudu kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan pääsykokeisiin All in -pääsykoepaketin avulla.

Paketti sisältää:

  • Aihealueittain jaotellut harjoitustehtävät
  • 10 kpl harjoituspääsykokeita
  • 4 kpl edellisvuosien pääsykokeita
  • Vinkit opiskeluun ja pääsykokeisiin

Saat yhteensä yli 1000 tehtävää ratkaisuineen käyttöösi.

Varasto loppu

Osasto:

Kauppatieteet on vuosi toisensa jälkeen yksi suosituimpia hakukohteita Suomessa. Valintakokeet pohjautuvat lukion oppimissuunnitelman mukaisiin kursseihein HI1, YH2 ja MAA10/MAB5. Olemme kasanneet kattavan tehtäväpaketin Moodle oppimisympäristöön, jonka avulla oppimissuunnitelman mukaiset aihealueet tulevat Sinulle tutuiksi ja monivalintakysymyksiin vastaamisesta tulee rutiinia.

Paketti sisältää:

  • Aihealueittain jaotellut harjoitustehtävät: Jokainen oppiaine on jaettu useampaan aihealueeseen lukion oppimissuunnitelman mukaan. Aihealueittain jaetut tehtävät tukevat ja rytmittävät kirjojen lukemista sekä tehostavat oppimista. Jokaiseen tehtävään on liitetty oikea vastaus sekä ratkaisu, jonka näet aina tehtävän tehtyäsi. Tehtäviä on osioissa yhteensä 600, eli tehtävää riittää n. 60 tunniksi.
  • 10 kpl harjoituskokeita: Harjoituspääsykokeissa on 20-40 monivalintatehtävää, joita et ole aikaisemmin nähnyt. Harjoituspääsykoe jäljittelee virallista kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan valintakoetta. Harjoituskokeissa suoritusaikaa on 2-4h riippuen tehtävien määrästä. Heti kokeen palautettuasi näet pisteesi, oikeat vastaukset sekä tehtävien ratkaisut. Harjoituskokeissa tehtäviä on yhteensä 290, eli tehtävää riittää n. 29 tunniksi.
  • 4 kpl edellisvuosien pääsykokeita: Pääset tekemään myös vuosien 2018-2020 viralliset pääsykokeet alustallamme. Kokeen tehtyäsi näet pisteesi, oikeat vastaukset ja ratkaisut tehtäviin. Pääset myös vertaamaan pisteitäsi kyseisten vuosien valintapisterajoihin, että tiedät missä mennään. Edellisvuosien pääsykokeissa tehtäviä on yhteensä 130, eli tehtävää riittää n. 13 tunniksi.
  • Vinkit opiskeluun ja pääsykokeisiin: Kurssi sisältää myös vinkkejä opiskeluun ja pääsykokeisiin. Suosittelemme esimerkiksi netistä löytyviä tietolähteitä oppikirjojen tueksi ja osaamisen laajentamiseksi.

Ostettuasi All in -pääsykoepaketin saat sähköpostiisi tunnukset sekä kirjautumisohjeet Moodle -alustalle. Tehtäväpaketti on käytössäsi 1.10.2020 alkaen aina vuoden 2021 valintakokeisiin saakka. Kokeita ja tehtäviä voit uusia rajoituksetta koko voimassa olo ajan.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “All in -pääsykoepaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *