Maksettuasi kertaluonteisen rekisteröinnin, voit käyttää palvelua pääsykoepäivään 7.6.2017 saakka. Rekisteröitymällä hyväksyt käyttöehdot. Valmennuskurssien yleiset sopimus- ja maksuehdot – Sippola Enterprises, Voimassa 15.12.2015 alkaen toistaiseksi

1. Soveltamisala

Nämä yleiset sopimusehdot koskevat Sippola Enterprisen:n yliopistojen valintakokeisiin valmentavia valmennuskursseja. Sippola Enterprises:n (Y-tunnus: 2664263-4, Alv. rek.) koti-paikkakuntana on Hämeenlinna. Yhtiön osoite on Karhuntie 12a B18, puh. num. +358 40 9624170, sähköpostiosoite johannessippola@hotmail.com. Sippola Enterprises voi muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa julkaisemalla uudistetut tai muutetut ehdot. Uusia sopimus- ja maksuehtoja sovelletaan muutoshetken jälkeen ilmoittautuneisiin kurssilaisiin.

2. Tuote

Valmennuskurssiin kuuluu siihen sisältyvä virtuaalinen oppimisalusta tehtävineen. Oppimisalusta käsittää ne elementit, jotka sisältyvät kyseiseen kokonaisuuteen, kuten kurssiin osana kuuluvat tehtävät ja ohjehuomautukset. Virtuaalisen oppimisalustan sisältöön voi tutustua paasykoe.fi - www-sivuston avulla. Kurssin laajuus lasketaan kysymyksien määrän mukaan. Käyttäjätunnukset ovat voimassa kauppakorkeakoulun pääsykoepäivään saakka. Sippola Enterprises toimittaa 15 vrk:n kuluessa asiakkaan tilauksesta ja kurssimaksun suorittamisesta asiakkaalle tunnusluvun ja salasanan palveluun kirjautumista varten. Kurssiin tai kurssimaksuun ei sisälly opiskelijan tarvitsemat työvälineet taikka mahdolliset valintakoekirjat. Kurssin opetus toteutetaan sovelluksen muodossa verkkosivuille eritellyllä tavalla. Joissakin tilanteissa kurssi saattaa poiketa ennakkoon ilmoitetusta esimerkiksi muuttuneiden valinta- koevaatimusten tai muuttuneen opiskelijavalintamenettelyn seurauksena taikka kurssin järjestäjän paremmaksi tai toimivammaksi arvioiman valmennusmenetelmän käyttöönoton seurauksena. Kurssin onnistuminen edellyttää jatkuvaa opetuksen seurantaa ja tarvittaessa opetusohjelman muokkaamista. Kurssin järjestäjällä palvelun tuottajana on oikeus tehdä opetuksen sisältöön kuuluvia ratkaisuja. Vaikka koulutuspalvelun (valmennuskurssi) suunnittelussa ja toteutuksessa pyritään palvelun mahdollisimman suureen vastaavuuteen palvelun ennakkokuvauksen kanssa, palvelun tuottamiseen liittyvät tilannetekijät, opetusryhmän erityispiirteet tai muut erityiset syyt saattavat edellyttää opetussuunnitelmasta ja ennakkoon ilmoitetusta kurssiohjelmasta poikkeamista. Tästä johtuen Sippola Enterprises:lla on oikeus muuttaa kurssin ja mobiilialustan järjestelyjä ilman ennakkoilmoitusta. Sippola Enterprises ei korvaa keskeytystilanteessa tai virhetilanteessa mitään välillisiä tai välittömiä kuluja tai vahinkoa. Valmennuskurssi ei takaa paikkaa yliopistossa.

3. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830 Verkkopankit Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminen. Maksuehdot Kurssimaksun hinta on 39,90€ sis. alv 24%. Hintaan sisältää pääsyn Sippola Enterprisen kauppakorkeakoulun yhteishakuun valmentaviin kysymyksiin ja vastauksiin. Hintaan sisältyvät mahdolliset maksujen välitykseen liittyvät kustannukset. Normaalikäytännön mukaisesti kurssimaksu maksetaan yhdessä osassa. Maksu suoritetaan välittömästi rekisteröinnin yhteydessä. Suorittamalla kurssimaksun olet tilannut tuotteen. Kaikki laskutukseen ja maksuohjelmiin liittyvät tiedustelut, ehdotukset tai pyynnöt pitää tehdä kirjallisesti toimistoon sähköpostitse johannessippola@hotmail.com tai kirjeitse osoitteeseen Karhuntie 12a B 18, 13600 Hämeenlinna.

4. Kurssimateriaalin käyttöoikeudet

Sippola Enterprisen toimittama kurssimateriaali ja henkilökohtaiset tunnukset ovat tarkoitettu vain asiakkaan henkilökohtaiseen käyttöön. Nämä ehdot hyväksymällä kurssille ilmoittautuva vahvistaa ymmärtävänsä tämän ja sitoutuu olemaan jakamatta materiaalia kenellekään kolmannelle osapuolelle. Käyttöoikeuksien rajaaminen käsittää myös kaiken internetissä tai muuten sähköisesti jaettavan Sippola Enterprisen materiaalin. Opiskelua häiritsevä tai vaarantava käyttäytyminen on kielletty. Tarpeen vaatiessa Sippola Enterprisen henkilökuntaan kuuluva voi evätä oppimisalustan käytön alustaa väärinkäyttäytyvältä henkilöltä. Sippola Enterprises:lla on oikeus keskeyttää kurssi sopimusehtoja rikkovan oppilaan osalta palauttamatta mitään osaa kurssimaksusta. Ennen keskeyttämistä Sippola Enterprises voi antaa suullisen tai kirjallisen varoituksen. Sippola Enterprises voi kuitenkin keskeyttää järjestyssääntöjä toistuvasti rikkovan oppilaan osalta kurssin ilman kirjallista varoitusta.

5. Palvelun peruuttaminen

Kuluttajalla on oikeus kuluttajasuojalain 6 luvun 14§:n mukaisesti peruuttaa palvelu 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun palvelumaksu on suoritettu, mikäli kuluttaja ei ole luopunut oikeudestaan perua palvelu 6 luvun 16 §:n mukaisesti ennen peruutusajan päättymistä.

6. Lopuksi

Pyrkimyksenämme on, että mitään kurssijärjestelyjä ei muuteta. Haluamme palvella sinua hyvin ja tarjota käyttöösi erinomaisen, korkealaatuisen koulutuspalvelun.